DAIKIN Sensira FTXF71A/ RXF71A Klíma

882.800 Ft

Wi-Fi (2,4 Ghz) vezérlés
(opcionális, külön vásárolható)

Megjelenés       Oldalfali mono split klíma

Hűtési teljesítmény (NÉVL)         7,1 kW

Fűtési teljesítmény (NÉVL)          8,2 kW

Beltéri egység méretei (MA x SZÉ x MÉ) 295 x 990 x 263 mm

Légszűrő típusa Kivehető / mosható

Kültéri egység méretei (MA x SZÉ x MÉ) 734 x 870 373 mm

Kültéri egység maximális hangnyomás szint – Hűtés         52 dBA

Kültéri egység maximális hangnyomás szint – Fűtés         52 dBA

Működési tartomány – hűtés      -10 – +46 °C

Működési tartomány – fűtés       -15 – +18 °C

Hűtőközeg fajta R32

Letölthető adatlap

RXF-C szerelési kézikönyv

Üzemeltetési kézikönyv

Kategória:

Leírás

A nagyteljesítményű üzemmód lehetővé teszi, hogy a klíma elérje a maximális teljesítményt egyetlen egy gombnyomással és mégsem kell aggódni a villanyszámlán. Ezzel a funkcióval akár le lehet hűteni vagy akár fel lehet fűteni az adott helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt, amelyet követően 20 perc elteltével a klíma automatikusan visszavált normál üzemmódra, ezzel megakadályozva az energiapazarlást.

A kényelmes alvás üzemmód egy teljesen egyedülálló funkció, amely képes pontosan szabályozni az adott helyiség hőmérsékletét az emberi alvási ciklus figyelembevételével javítja az alvás minőségét.

24 órás időzítés

Titánium-apatit szagtalanító szűrő. Mind a kellemetlen szagokat, mind a vírusokat a klíma ezen légtisztító szűrője ellenőrzi, amely fotokatalitikus szagtalanító funkcióval képes a mikroszkopikus részecskék csapdába ejtésére, bomlasztására, valamint a baktériumok eltávolítására és a vírusok deaktiválására.

 

A szezonális hatékonyság megmutatja, mennyire hatékony a légkondicionáló egy teljes hűtési vagy fűtési szezon alatt. Az R-32 hűtőközeggel működő berendezések az R-410A hűtőközeghez viszonyítva 68 %-kal csökkentik a környezetre gyakorolt hatást, és magas energiahatékonyságuknak köszönhetően közvetlenül hozzájárulnak az energiafogyasztás csökkentéséhez. A Sensira R-32 energia besorolása A++ fűtési üzemmódban az R-32 hűtőközeggel.

Megbízhatóság

Swing kompresszor: az új fejlesztésű kompresszor inverteres technológiával és többlépcsős teljesítményfokozatokkal teszi lehetővé a berendezés teljesítményének szabályozását és energiaigény teljesítését.  A forgó kompresszorhoz képest a swing kompresszor fokozott energiatakarékosságot, alacsonyabb berendezés leállási kockázatot és csendesebb, rezgésmentes működést biztosít.

Tökéletes komfort

Sík, stílusos első panel, amely könnyedén illeszkedik minden belső térbe, és könnyedén tisztítható. Az automatikus függőleges légterelés fel és le mozgatja a légkifúvó lamellákat, ezáltal hatékony levegő- és hőmérséklet elosztást biztosít a helyiség minden sarkában. A turbó üzemmóddal a helyiséget a maximális komfort eléréséhez gyorsan kifűtheti vagy lehűtheti.

Csendes működés

Az akár 21 dBA zajszinttel működő új Sensira szinte teljesen észrevétlen működése nyugodt pihenést biztosít éjszakai időszakban.

További információk

Energiaosztály

A++/A+

Gyártó

DAIKIN

Fűtő teljesítmény

8,2 kW

Hűtő teljesítmény

7,1 kW

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIKIN Sensira FTXF71A/ RXF71A Klíma” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük