Klíma telepítés

Közkedvelt és innovatív megoldás, ami a hűtés, fűtés területen egyre inkább megállja a helyét, kiváltva a korszerűtlen fűtési módokat. 

Alkalmazásukkal, napelemmel kombinálva, mint megújuló energia, állami
támogatás, továbbá kedvezményes H tarifa igényelhető. Szerelőink gyorsan, akár 3 óra alatt telepítik a berendezést. Jelenlegi készülékek képesek a levegőtisztításra, páramentesítésre, továbbá a beépített mozgásérzékelő segítségével optimálisan tartják a helyiségek
hőmérsékletét. A megfelelő készülék kiválasztásához kérje szakértő kollégáink segítségét. 

Megtaláljuk a berendezést, amire Önnek szüksége van!

Klíma tisztítás

A CLEAR EDITION Air Condition Cleaner-t beltéri légkondicionálók tisztítására ajánljuk. A klímaberendezésben lévő magas páratartalomban elszaporodnak a penészgombák és baktériumok, melyek felsőlégúti megbetegedést okoznak, továbbá a zsír és a por rontja a klíma teljesítményét, és csökkenti az élettartamát. Szükségszerű évente legalább egyszer karbantartás céljából tisztítani. A Clear Edition Air Condition Cleaner a felsorolt szennyeződéseket oldja fel, emellett kíméli a klímában használatos anyagokat.

Betonfúrás

A legmodernebb gyémánttechnológiával állványról történik, szárazon, vagy akar víz felhasználásával. A beton vasalat és vastagság sem jelent gondot.

Kis és nagy konyhai elszívás

Az aktív szénszűrővel rendelkező berendezések alaphelyzetben képesek a konyhai szagok megkötésére, ám a gyakorlat bizonyította, hogy ez nem minden esetben megfelelő megoldás. A szűrőt
gyakran cserélni kell, nem köti meg maradéktalanul a zsíros párát és a szagokat. Az általunk kínált konyhai elszívást, falon kívüli kivezetéssel, faltöréssel, gyémántfúró segítségével, pormentesen oldjuk meg.

Nagykonyhai elszívás: külön erre a célra kifejlesztett, nagykonyhai elszívó motorok és, szintén erre a célra kifejlesztett, ipari és légtechnikai anyagok felhasználásával kivitelezzük.

Penészmentesítés

Sok otthonban általános  probléma a penészedés. A kereskedelemben kapható penészölő szerek ideiglenesen megoldják a problémát, de idővel a penész újra feltűnik, egyre nagyobb gondot okozva. Oka lehet a nyílászáró csere, a  nem megfelelő szellőztetés, ezáltal a falak vizesedése. A hagyományos szellőztetés nem mindig lehetséges, vagy hathatós segítség. Mi erre is megoldást nyújtunk automatán működő ablakos, vagy fali légbevezetőkkel. A penész eltűnik, a szoba hőmérséklete megmarad, így nem kell tartani a jelentős hőveszteségtől és még a falat sem kell javítani.

Termékeink megtekintése

Kapcsolatfelvétel

Árajánlat kérés vagy érdeklődés esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségek egyikén és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Írjon nekünk üzenetet!

Magánszemélyként vásárolna tőlünk?

Kérjük tekintse meg, hogyan tud tőlünk magánszemélyként klímát vásárolni.