A 2015. február 18. napján hatályba lépett a fluortartalmú üvegházhatású gázokkal és az ózonréteget lebontó anyagokkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 14/2015. (II. 10.) Kormányrendeletben foglaltak alapján minden klímagázzal működő készülék értékesítése esetén a vásárlónak kapnia kell egy előzetesen kitöltött, egyedi vonalkóddal ellátott dokumentumot a forgalmazó cégtől, amellyel a vásárló vállalja, hogy a készülék telepítését arra képesítést és engedélyt szerzett vállalkozás, szerelő végzi, ez a vállalkozás vállal felelősséget a berendezések szakszerű telepítéséért. A tanúsítványt csak a végfelhasználó (vásárló) köteles kitölteni és aláírni.

Az értékesítő ezen kitöltött és aláírt tanúsítvány nélkül nem adhat el klímagázzal töltött berendezést.

A PR-Cooling Kft. által forgalmazott klímák esetén: amennyiben az Ügyfél nem írja alá és küldi vissza részünkre ezt a telepítési tanúsítványt, úgy az általa leadott rendelés törlésre kerül, a termék nem kerül részére kiszállításra és átadásra. Amennyiben az Ügyfél a megrendelt klímát annak szállítását megelőzően kifizette, a PR-Cooling Kft. a klíma berendezés általa fizetett vételárát részére visszafizeti.

A folyamat rövid összefoglalója:
A termék megrendelését követően küldünk emailben egy dokumentumot, amit az I. résznél kitöltve és aláírva szükséges elküldeni a petrovcooling@gmail.com részére.

A kormányrendelet megtekintéséhez kattintson ide.

Kapcsolatfelvétel

Árajánlat kérés vagy érdeklődés esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségek egyikén és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Írjon nekünk üzenetet!